Logo Albrandswaard
Ontwerpbestemmingsplan ‘Tijsjesdijk’, Albrandswaard

Burgemeester en wethouders van Albrandswaard maken ingevolge de Wet op de ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Tijsjesdijk’ bestaande uit de planverbeelding, plantoelichting en planregels. Het bestemmingsplan ‘Tijsjesdijk’ wordt voorbereid om de bouw van drie (3) vrijstaande woningen aan de Tijsjesdijk (Rhoon), voorzien in plan Essendael, mogelijk te maken. Het ontwerpbestemmingsplan gaat uit van directe bestemmingen. Op de locatie Tijsjesdijk 10 zijn de voormalige opstallen reeds gesloopt, waar nu op het meest oostelijk deel een vrijstaande woning (10d) is gebouwd. Op deze locatie worden de 3 woningen voorzien. Het plan is na de inspraak niet gewijzigd.

Plan

  • - Bouw van drie vrijstaande woningen.

Inzage

  • - Gemeentehuis: van vrijdag 21 september 2012 tot en met donderdag 1 november 2012. Tegen vergoeding van de kosten kunt u een afschrift van de ter inzage gelegde stukken krijgen.

  • - Website gemeente: www.albrandswaard.nl > actueel > bekendmakingen > bestemmingsplannen > ontwerpbestemmingsplan ‘Tijsjesdijk’.

  • - www.ruimtelijkeplannen.nl, planidentificatie nummer: NL.IMRO.0613.Tijsjesdijk-ONT1

Zienswijze

  • - Schriftelijk: binnen de genoemde (inzage)termijn van zes weken. Stuur uw reactie aan: de raad van de gemeente Albrandswaard, Postbus 1000, 3160 GA Rhoon.

  • - Mondeling: op woensdag 3 oktober 2012 is hiervoor eenmalig een mogelijkheid van 09.00 tot 12.00 uur (op het gemeentehuis). Meldt u telefonisch aan via 010 5061704.

Naar boven