Logo Roosendaal
Vastgestelde wijziging bestemmingsplan ‘Buitengebied Roosendaal en Nispen Reparatieplan’, wijziging artikel 3.6 Wro, Roosendaal

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken op grond van artikel 3.6, lid 1, onder a, van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat vanaf 17 september 2012 gedurende zes weken ter inzage ligt het door het college op 4 september 2012 vastgestelde wijziging van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Roosendaal -Nispen, Reparatieplan’ ten behoeve van het wijzigen van een agrarisch bouwblok op het perceel gesitueerd:

  • Nispenseweg 79 te Nispen.

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerp-bestemmingsplan hebben kenbaar gemaakt, alsmede belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij het college kenbaar te maken, kunnen gedurende de bovenvermelde termijn van ter inzage legging beroep instellen. Het vastgestelde wijzigingsplan ligt ter inzage bij de balie van het gemeentelijk informatiecentrum op het Stadskantoor.

Beroep kunt u instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, waarbij tevens een voorlopige voorziening (schorsing inwerkingtreding besluit) kan worden gevraagd bij de voorzitter van die Afdeling.

Voor nadere informatie: afdeling ontwikkeling, team regelgeving, mevrouw drs. R.M.E. van de Weijgert, tel. 0165 579 019 e-mail r.van.de.weijgert@roosendaal.nl of bij het informatiecentrum, tel. 0165 579 235.

Roosendaal, 14 september 2012

Burgemeester en wethouders van Roosendaal, Mr. J.M.L. Niederer, burgemeester.

G. van Hofwegen, wnd. secretaris.

Naar boven