Logo Losser
Ontwerp bestemmingsplan Losser dorp, Losser

Met ingang van 19 september 2012 ligt gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage tijdens kantooruren bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Losser, het ontwerp bestemmingsplan Losser- dorp.

Naar aanleiding van het voorontwerp-bestemmingsplan Losser -dorp zijn de inspraakreacties afgewogen en is het plan aangepast.

Het bestemmingsplan voorziet in een nieuwe en geactualiseerde bestemmingsplanregeling voor het dorp Losser. Het bestemmingsplan is in hoofdzaak gericht op het regelen van de bestaande functies. Met deze actualisatie van meerdere verouderde bestemmingsplannen is rekening gehouden met de hedendaagse beleidsinzichten en de feitelijke situaties.

Het bestemmingsplan kunt u tevens inzien via de gemeentelijke website www.losser.nl en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de bovengenoemde periode van 6 weken kan een ieder zijn of haar zienswijze op het ontwerp Losser- dorp kenbaar maken bij de gemeenteraad van Losser, Postbus 90, 7580 AB Losser. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de publieksbalie van het gemeentehuis.

Naar boven