Logo Deurne
Bestemmingsplan “Zonnedauw”, Gemeente Deurne

Vooraankondiging

Op basis van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) kondigen burgemeester en wethouders van Deurne hierbij het voornemen aan om het bestemmingsplan “Zonnedauw” voor te bereiden. Deze locatie ligt in de noordelijke oksel van de Zeilbergsestraat en de Kulertseweg en wordt aan de noordwestelijke zijde begrensd door de Zonnedauw.

De aanleiding voor onderhavig bestemmingsplan is om een juridisch kader vast te stellen voor de realisatie van nieuwe woningen tussen de Kulertseweg, Zeilbergsestraat en de Zonnedauw.

In dit stadium van de planvorming wordt er nog geen gelegenheid geboden om zienswijzen in te dienen. Er worden ook geen stukken ter inzage gelegd met betrekking tot dit voornemen.

Het ontwerpbestemmingsplan wordt op korte termijn afgerond en zal met ingang van 21 september 2012 in procedure worden gebracht.

Op maandagavond 24 september 2012 zal er in het gemeentehuis een informatieavond worden gehouden over de wooninvulling op deze locatie.

Hiervan zullen burgemeester en wethouders van Deurne kennis geven in het Weekblad voor Deurne, de Staatscourant en op www.deurne.nl.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling Economie via ons algemene telefoonnummer: 0493-387711.

Naar boven