Logo Reimerswaal
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied’, Reimerswaal

Algemeen

Gelet op het bepaalde in artikel 3.8, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders bekend dat vanaf donderdag 13 september 2012 tot en met woensdag 24 oktober 2012 het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied” (inclusief onderliggende stukken) voor iedereen ter inzage ligt bij de informatiebalie in het gemeentehuis aan het Oude Plein 1 in Kruiningen.

Het gemeentehuis is van maandag tot en met donderdag geopend van 09.00 uur tot 14.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur en verder uitsluitend op afspraak. Zo’n afspraak kunt u maken via het algemene telefoonnummer (0113) 395000. U kunt het ontwerpbestemmingsplan en de onderliggende stukken ook via het internet inzien. Daartoe raadpleegt u www. Reimerswaal.nl, vervolgens kiest u aan de rechterzijde onder ‘Snel naar‘ voor ‘Bestemmings- en ruimtelijke plannen’. Vervolgens vindt u de stukken door op de plannen van het Buitengebied te klikken.

Beschrijving plangebied en omschrijving doel en inhoud bestemmingsplan

Het buitengebied is momenteel geregeld en vastgelegd in een aantal bestemmingsplannen. Deze bestemmingsplannen moeten aangepast worden aan een aantal nieuwe ontwikkelingen. De algehele herziening van het bestemmingsplan “Buitengebied” omvat het hele grondgebied van de gemeente Reimerswaal, met uitzondering van de kernen Hansweert, Yerseke, Kruiningen, Krabbendijke, Waarde, Oostdijk, Rilland en de bedrijventerreinen.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijke of mondelinge zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad (Postbus 70, 4416 ZH Kruiningen). Indien u mondeling een zienswijze wilt indienen, kunt u hiervoor op maandag tot en met donderdag een afspraak maken met mevrouw Van Belzen of de heer Driesprong via telefoonnummer (0113) 395000. Het indienen van zienswijzen via e-mail is vooralsnog niet mogelijk. De gemeenteraad stelt degenen die tijdig een zienswijze kenbaar hebben gemaakt in de gelegenheid tot het geven van een nadere mondelinge toelichting tijdens een vergadering van de opinieraad.

Contactpersoon

Voor eventueel gewenste nadere informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Van Belzen of de heer Driesprong van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Zij zijn op maandag tot en met donderdag bereikbaar via het algemene telefoonnummer (0113) 395000.

Naar boven