Logo Bladel
Ontwerpbestemmingsplan motorcrossterrein ‘De Ketelberg’ te Hapert, Bladel

KBP 2008, herziening 2012 geluidszone motorcrossterrein

Ontwerp bestemmingsplan motorcrossterrein ‘De Ketelberg’ te Hapert

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) van 18 september tot en met 29 oktober 2012 het ontwerp bestemmingsplan motorcrossterrein ‘De Ketelberg’ te Hapert ter inzage ligt bij de Centrale Balie in het gemeentehuis. Het ontwerp bestemmingsplan betreft een partiële herziening van de bestemmingsplannen die binnen de aangepaste geluidszone van het motorcrossterrein ‘De Ketelberg’ liggen. Het bestemmingsplan, waarbij in het onderliggende bestemmingsplan Kempisch Bedrijvenpark een aanvullende regeling van toepassing wordt, vervangt de bestaande geluidzone.

Als u meer wilt weten over het ontwerp bestemmingsplan, kunt u terecht bij de Centrale Balie in het gemeentehuis, op maandag van 09.00 tot 19.00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. U kunt de plannen ook inzien via www.bladel.nl/bestemmingsplannen. Het plan kent het identificatienummer: NL.IMRO.1728.BPA5018KBPherz12-ONTW.

Iedereen kan van 18 september tot en met 29 oktober 2012 schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken. Uw schriftelijke reactie moet u sturen naar de gemeenteraad van de gemeente Bladel, Postbus 11, 5530 AA Bladel. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of meer informatie over dit ontwerp bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de Centrale Balie of met Cees van Hintum van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (tel. 0497 - 361 636).

Naar boven