Logo Hillegom
Voorbereidingsbesluit bestemmingsplan De Polders, Hillegom

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hillegom maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 30 augustus 2012 heeft besloten dat een bestemmingsplan wordt voorbereid.

Het voorbereidingsbesluit ziet op het gehele plangebied van het vigerende bestemmingsplan De Polders. Bij het voorbereidingsbesluit is tevens bepaald dat het verboden is om het gebruik van de grond en/of bouwwerken te wijzigen. Het bevoegd gezag kan afwijken bij een omgevingsvergunning van het voorgaande genoemde verbod. Dit is alleen mogelijk mits de voorgenomen wijziging van het gebruik niet strijdig is met het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan De Polders en/of het toekomstige traject van de Duinpolderweg.

Het voorbereidingsbesluit met bijbehorende overzichtskaart treedt in werking op donderdag 13 september 2012. Vanaf deze datum ligt het besluit met bijbehorende stukken voor een ieder tijdens de openingsuren ter inzage in het gemeentehuis, Hoofdstraat 115 te Hillegom. Tevens is het voorbereidingsbesluit digitaal te raadplegen via internet op de website www.hillegom.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl

Via de invoeringswet Wro is het voorbereidingsbesluit geplaatst op de zogenaamde negatieve lijst (bijlage als bedoeld in artikel 8.5 Algemene wet bestuursrecht). Dit betekent dat bezwaar en beroep niet mogelijk is.

Naar boven