Logo Slochteren
Bestemmingsplanplan Meerstad-Midden, uitwerkingsplan Hoofdweg 189 Harkstede, Slochteren

Het college van burgemeester en wethouders van Slochteren heeft op 28 augustus 2012 het bestemmingsplanplan Meerstad-Midden, uitwerkingsplan Hoofdweg 189 Harkstede ongewijzigd vastgesteld.

Het plan heeft betrekking op het perceel Hoofdweg 189 te Harkstede. Dat perceel heeft in het geldende bestemmingsplan Meerstad-Midden een uit te werken bestemming. Dit uitwerkingsplan regelt de uitwerking. Het pand en het erf krijgen daarbij deels een gemengde bestemming, die onder meer een kinderdagverblijf mogelijk maakt, en deels de bestemming cultuurgrond.

Het vastgestelde plan ligt voor een ieder ter inzage bij het publiekscentrum in het gemeentehuis te Slochteren, met ingang van donderdag 13 september tot en met donderdag 25 oktober 2012. Gedurende deze periode is het plan ook te raadplegen via de gemeentelijke website: www.slochteren.nl, onder Wonen - Ruimtelijke Ordening - Harkstede - vastgestelde Ruimtelijke Plannen.

Er zijn voorafgaand aan de vaststelling geen zienswijzen ingediend. Normaal gesproken kan alleen beroep worden ingesteld als er eerst een zienswijze is ingediend. Beroep is daarom alleen nog mogelijk voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat hen redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet overeenkomstig de Wet ruimtelijke ordening en de Algemene wet bestuursrecht eerst een zienswijze naar voren hebben gebracht.

Beroep kan worden ingesteld, met ingang van vrijdag 14 september tot en met donderdag 25 oktober 2012, bij:

Raad van State

Afdeling bestuursrechtspraak

Postbus 20019

2500 EA Den Haag.

Voor het behandelen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Het besluit tot vaststelling van het plan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Een beroep heeft geen schorsende werking. Als tijdens de beroepstermijn een voorlopige voorziening wordt gevraagd bij de Raad van State wordt de werking van het besluit wel opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Naar boven