Logo Boarnsterhim
Ontwerpbestemmingsplan Overijsselsestraatweg 6a te Reduzum gemeente Boarnsterhim

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boarnsterhim maken bekend dat, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het ontwerpbestemmingsplan Overijsselsestraatweg 6a te Reduzum met bijbehorende stukken vanaf woensdag 12 september 2012 tot en met dinsdag 23 oktober 2012 gedurende 6 weken voor een ieder ter visie ligt op het gemeentehuis aan de J.W. de Visserwei 10 te Grou. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0055.BPrdzmoverijsels6a-ON01

Het voorliggende bestemmingsplan heeft betrekking op het uitbreiden van het bedrijfsperceel ten behoeve van een transportbedrijf aan de Overijsselsestraatweg 6a Reduzum. De uitbreiding biedt de mogelijkheid om een omrijroute voor vrachtauto’s te ontwikkelen, waardoor keren op het erf geen probleem meer hoeft te zijn. Het erf kan efficiënter worden ingericht en landschappelijk goed worden ingepast zodat er sprake is van ruimtelijke kwaliteitswinst. Ten opzichte van het voorontwerp bestemmingsplan is de toelichting van het bestemmingsplan aangevuld met een archeologisch onderzoek. Uit de resultaten van dit onderzoek blijkt dat er geen aanwijzingen zijn voor archeologische waarden in het plangebied zijn vastgesteld.

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan indienen. Uw schriftelijke reactie kunt u sturen naar de gemeenteraad van Boarnsterhim, Postbus 40, 9000 AA te Grou.

Naar boven