Logo Muiden
Onherroepelijk bestemmingsplan Woning Nooit Gedacht (naast nr. 134) te Muiden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Muiden maken bekend dat er gedurende de termijn van ter inzage legging geen beroep is ingesteld tegen het op 5 juli 2012 door de gemeenteraad van Muiden vastgestelde bestemmingsplan Woning Nooit Gedacht (naast nummer 134) te Muiden, dat dit ingevolge artikel 3.8 lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening op 23 augustus 2012 in werking is getreden en thans onherroepelijk is.

Met het bestemmingsplan wordt het juridisch - planologisch mogelijk gemaakt om op de hoek van de Zuidpolderweg en Nooit Gedacht, aan de rand van de wijk Mariahoeve, een nieuwe woning te realiseren. Om dit mogelijk te maken was een partiële herziening van het bestemmingsplan “Stad Muiden” vereist.

Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van de dag na publicatie ter inzage bij de afdeling Gebieds - en Beheerzaken in het gemeentehuis, Het Anker 2 te Muiden. Voor inzage kunt u op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur terecht. Tevens is het vastgestelde bestemmingsplan te raadplegen via de website www.muiden.nl.

Burgemeester en wethouders van Muiden.

Naar boven