Logo Delfzijl
Ontwerpbestemmingsplan ‘Tussengebied’, Delfzijl

In het kader van de actualisatie van alle bestemmingsplannen wordt voor het tussengebied van Delfzijl een nieuw bestemmingsplan voorbereid.

Het plangebied is gelegen ten westen van Delfzijl. De grens van het plan is aan de noordzijde de spoorlijn Delfzijl-Groningen, aan de westzijde de gemeentegrens Appingedam-Delfzijl, aan de zuidzijde het hart van het Eemskanaal en aan de oostzijde de woonwijken ‘Fivelmonde’, ‘Fivelzigt’, ‘Rietkampen’, ‘Kruidenoever’ en ‘Vogelbuurt’.

Het bestemmingsplan ‘Tussengebied’ vervangt de bestemmingsplannen:

‘Tussengebied Appingedam/Delfzijl’; gedeelte van ‘N33 (tussen Eemskanaal en Oldenklooster)’; ‘Tussengebied, deelplan Begraafpark’.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 6 september 2012 tot en met 17 oktober 2012 ter inzage in het gemeentehuis, waar u zich kunt melden bij de receptie van het Klant Contact Centrum en in de openbare bibliotheek aan de Oude Schans 23 te Delfzijl. Het plan met plannummer NL.IMRO.0010.22BP-ON01 is ook in te zien via www.delfzijl.nl, ‘Actueel’, ‘Ruimtelijke plannen’, ‘Bestemmingsplannen’. De digitale versie van het bestemmingsplan is juridisch bindend. Bij een verschil tussen de digitale en de papieren versie geldt het digitale plan.

Zienswijzen

Tijdens deze termijn kunt u schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de raad, Postbus 20000, 9930 PA Delfzijl. Vermeldt u bovenaan de brief ‘zienswijze ontwerpbestem-mingsplan Tussengebied’.

Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de afdeling Ontwikkeling via telefoonnummer (0569) 63 99 49.

U kunt uw zienswijzen ook mailen naar inspraakruimtelijkeplannen@delfzijl.nl met vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Tussengebied’, uw naam, adres en woonplaats.

Delfzijl, 5 september 2012

Naar boven