Logo Veere
Ontwerpbestemmingsplan Zomerhuizenterreinen; Veere

Burgemeester en wethouders van Veere maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat van 6 september 2012 t/m 17 oktober 2012 het ontwerp bestemmingsplan Zomerhuizenterreinen ter inzage ligt. Dit bestemmingsplan omvat alle zomerhuizenterreinen in de gemeente Veere te weten:

Zomerhuizenterrein Breezand I, Zomerhuizenterrein Breezand II, Zomerhuizenterrein Broedershoek, Burgvliet, Zomerhuizenterrein De Ruiser, Zomerhuizenterrein De Zandput, Duinweg, Zomerhuizenterrein Het Kustlicht, Recreatie en Zomerhuizenterrein Kustlicht II, Buitenhof Domburg, Uitbreiding Hof Domburg, Joossesweg, Zomerhuizenterrein Vebenabos, Bungalowpark Zee, Bos en Duin.

Dit betreft één nieuwe regeling voor alle terreinen. Daarnaast wordt ook de ontwikkeling van een extra recreatiewoning op Zomerhuizenterrein De Zandput te Zoutelande meegenomen. De bij de vorige publicatie aangekondigde herontwikkeling van De Viking, Joossesweg te Westkapelle is niet in dit ontwerp bestemmingsplan meegenomen, maar zal op een later tijdstip afzonderlijk in procedure worden gebracht.

Het ontwerp bestemmingsplan en het ontwerp besluit liggen van 6 september 2012 t/m 17 oktober 2012 ter inzage. Het digitale ontwerp bestemmingsplan is vanaf 6 september 2012 beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl en is te vinden onder plannummer NL.IMRO.0717.0036BPZhtAp-OW01. Tevens is het ontwerp bestemmingsplan vanaf dan in te zien op de gemeentelijke website www.veere.nl onder ‘Loket - visie en beleid - bestemmingsplannen - Algemene ruimtelijke plannen - Zomerhuizenterreinen’.

Ten slotte is er de mogelijkheid om het plan in te komen zien op het gemeentehuis. Van 6 september 2012 t/m 17 oktober 2012 heeft iedereen de mogelijkheid mondeling of schriftelijk een zienswijze in te dienen bij de gemeenteraad. Indien u mondeling een zienswijze wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met mevrouw C.J. (Ina) van Belzen, tel. 0118 555352 of met de heer Q. (Quirien) Karman, tel. 0118 555427.

Domburg, 5 september 2012

Burgemeester en wethouders van Veere, De secretaris, R.S.M. Heintjes

De burgemeester R.J. van der Zwaag

Naar boven