Logo Den Helder
Ontwerpbestemmingsplan Willemsoord 2012 gemeente Den Helder

Burgemeester en wethouders van de gemeente Den Helder maken bekend dat van 7 september 2012 tot 19 oktober 2012 voor een ieder ter inzage ligt het:

  • Ontwerp bestemmingsplan Willemsoord

Voor de ontwikkeling van Willemsoord tot volwaardig en complementair stadsdeel is een bestemmingsplan noodzakelijk. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied Willemsoord met uitzondering van de gebieden die in bezit zijn van defensie.

Ten opzichte van het voorontwerp is het ontwerpbestemmingsplan op enkele onderdelen aangepast. Zo is het wonen uit het plan gehaald en kunnen de dokken blijvend gebruikt worden voor restauratiewerkzaamheden aan historisch en/of monumentale schepen.

Ter inzage

De ontwerp bestemmingsplannen liggen op de volgende wijze ter inzage:

  • elektronische via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • als pdf bestand, inclusief bijbehorende stukken, op de gemeentelijke website: www.denhelder.nl;

  • bij het Klant Contact Centrum in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 op maandag tot en met

woensdag van 8.30 tot 17.00 uur, donderdag van 8.30 tot 19.30 uur en vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur.

Gedurende de genoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken kenbaar maken bij de gemeenteraad van Den Helder, Postbus 36, 1780 AA, Den Helder. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met een medewerker van het team planontwikkeling van de Afdeling Ruimte, Wonen en Ondernemen van de gemeente Den Helder, telefoon 0223-678 818.

Naar boven