Logo Drimmelen
Vastgesteld ‘Wijzigingsplan Bergseweg 15’, gemeente Drimmelen

Burgemeester en wethouders van Drimmelen maken bekend dat zij op 24 juli 2012 hebben besloten het ‘Wijzigingsplan Bergseweg 15’ vast te stellen. Het plan betreft een wijziging van het bestemmingsplan Buitengebied op grond van artikel 3.6, lid 1 onder a, van de Wro ten behoeve van de vergroting van het bestaande agrarisch bouwblok op het perceel Bergseweg 15 in Made.

Het vaststellingsbesluit en het wijzigingsplan liggen met ingang van vrijdag 7 september 2012 tot en met donderdag 18 oktober 2012, tijdens de openingstijden van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur en op donderdag van 18.00 tot 20.00 uur, ter inzage in het gemeentehuis te Made.

Het vastgestelde wijzigingsplan is ook digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl onder Bestemmingsplannen (planid-nummer: NL.IMRO.1719.0wp11bergseweg15-vg01).

Beroep

Tegen dit besluit kan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • een belanghebbende die naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

  • een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze naar aanleiding van het ontwerpwijzigingsplan bij de gemeenteraad naar voren te brengen.

Als een beroepschrift is ingediend bestaat tevens de mogelijkheid om bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

Made, 6 september 2012

Burgemeester en wethouders van Drimmelen, C. Smits, secretaris

G.L.C.M. de Kok, burgemeester

Naar boven