Logo Etten-Leur
Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Zwartenberg, Etten-Leur

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat gedurende de periode van 6 september tot en met 17 oktober 2012 voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Zwartenberg’ (NL.IMRO.0777.0016ZWARTENBERG-2001) ter inzage ligt in het informatiecentrum in het stadskantoor, Roosendaalseweg 4. Bovendien is het ontwerpbestemmingsplan raadpleegbaar op de gemeentelijke internetsite www.etten-leur.nl bij Wonen & Leven > Ruimtelijke plannen > Bedrijventerrein Zwartenberg. Het ontwerpbestemmingsplan is bovendien raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het bestaande bedrijventerrein aan de noordzijde van de gemeente (omsloten door de rivier de Mark, het landelijk gebied en de Zeedijk).

Gedurende de periode van ter inzageligging kan een ieder mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, over het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Zwartenberg’ een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Etten-Leur, p/a Postbus 10.100, 4870 GA Etten-Leur.

Etten-Leur, 5 september 2012

Naar boven