Logo Muiden
Ontwerpbestemmingsplan en ontwerpomgevingsvergunning ‘Willemslaan 18 Muiderberg’, Muiden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Muiden maken ingevolge artikel 3.8 en 3.30 van de Wro bekend dat het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpomgevingsvergunning ‘Willemslaan 18 Muiderberg’ vanaf 30 augustus 2012 gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage liggen. Met het bestemmingsplan wordt het juridisch - planologisch mogelijk gemaakt om de woning op het perceel Willemslaan 18 in Muiderberg uit te breiden (aantal woningen blijft gelijk).

Het verlenen van de omgevingsvergunning voor het bouwplan wordt gecoördineerd met de bestemmingsplanprocedure op grond van artikel 3.30 Wro. Dit betekent dat het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning dezelfde procedure volgen. Gedurende genoemde termijn kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen naar voren brengen over:

  • het ontwerpbestemmingsplan ‘Willemslaan 18 Muiderberg’ bij de gemeenteraad

  • de ontwerpomgevingsvergunning bij het college

U kunt reageren op beide stukken. Uw zienswijze dient te worden gericht aan het adres Postbus 3, 1398 ZG te Muiden. Voor het maken van een afspraak voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze en voor nadere informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het gemeentehuis, telefoon (0294) 210210. Voor inzage kunt u op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur terecht bij de afdeling Gebieds - en Beheerzaken in het gemeentehuis, Het Anker 2 te Muiden. Tevens zijn het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpomgevingsvergunning te raadplegen via de website www.muiden.nl.

Naar boven