Logo Nieuwkoop
Ontwerpbestemmingsplan ’Ter Aar en Bovenland’ van de gemeente Nieuwkoop

Burgemeester en wethouders van Nieuwkoop maken op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 6 september 2012 tot en met woensdag 17 oktober 2012 het ontwerpbestemmingsplan "Ter Aar en Bovenland" voor een ieder ter inzage ligt. Dit bestemmingsplan is een herziening van de bestemmingsplannen die nu gelden voor het dorp Ter Aar en de bedrijventerreinen Bovenland en Leidsche Vaart. Er zijn vrijwel geen nieuwe ontwikkelingen opgenomen in het bestemmingsplan.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Daarnaast ligt het plan ook in kopie ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC), Teylersplein 1 te Nieuwveen. Het KCC is geopend van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur (op vrijdag tot 13.00 uur) en op woensdag van 8.30 tot 20.00 uur. U kunt het bestemmingsplan ook inzien op de gemeentelijke website www.nieuwkoop.nl, onder inwoners/thema’s/ruimte/bestemmingsplannen.

Zienswijze

Tijdens de hierboven genoemde periode van zes weken kan een ieder over het ontwerpbestemmingsplan zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad van Nieuwkoop. Het adres is Postbus 1, 2460 AA Ter Aar. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u binnen de bovengenoemde periode een afspraak maken met de heer T.U. Post van het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling en Grondzaken via telefoonnummer 14 0172.

Naar boven