Logo Liesveld
Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan ‘Beschermd Stadsgezicht Nieuwpoort’, Liesveld

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Beschermd Stadsgezicht Nieuwpoort’ ter inzage. Aanleiding voor het opstellen van het onderhavige bestemmingsplan is om te komen tot een actuele bestemmingsregeling ter vervanging van de vigerende bestemmingsplannen ‘De Poort’ en ‘De Vest’. De vigerende bestemmingsplannen zijn ouder dan de wettelijk voorgeschreven 10 jaar en is uit dat oogpunt aan herziening toe in het kader van de actualisering en verplichting tot digitalisering voor 1 juli 2013.

Het ontwerp van het bestemmingsplan ligt met ingang van 31-08-2012 zes weken tijdens openingstijden ter inzage op het gemeentekantoor of 24 uur per dag via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde ter inzage termijn kan een ieder een mondelinge of schriftelijke zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad. Voor het mondeling naar voren brengen van uw zienswijzen of voor het inwinnen van informatie kunt u een afspraak maken met mevrouw D.G. Jansen.

Voor meer informatie zie de digitale bekendmaking op www.dewaardwerkt.nl.

Naar boven