Logo Woerden
Ontwerpbestemmingsplan Barwoutswaarder West - uitbreiding Klompenmakersweg 9, Woerden

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de locatie ten zuiden van het perceel Klompenmakersweg 9 te Woerden, een nieuw bestemmingsplan te maken.

Vanaf donderdag 30 augustus t/m woensdag 10 oktober 2012, ligt het ontwerpbestemmingsplan “Barwoutswaarder West - uitbreiding Klompenmakersweg 9” ter inzage. Iedereen kan tijdens deze 6 weken schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen.

Doel

Op het perceel Klompenmakersweg 9 te Woerden is een bedrijf gevestigd. Dit bedrijf heeft de behoefte om op het aangrenzende onbebouwde perceel uit te breiden. Om deze uitbreiding mogelijk te maken, is een herziening van het vigerende bestemmingsplan nodig.

Dit bestemmingsplan maakt de uitbreiding van het bestaande bedrijf mogelijk.

Plangebied

Het plangebied bestaat uit het onbebouwde perceel ten zuiden van het perceel Klompenmakersweg 9 op het bedrijventerrein Barwoutswaarder West. Dit bedrijventerrein is in het westen van de kern Woerden gelegen.

Ontwerpbestemmingsplan inzien

U kunt het plan en bijbehorende relevante stukken inzien tijdens de genoemde termijn in de Koepel van het Stadhuis (Blekerijlaan 14 te Woerden) en bij het Omgevingsloket (op hetzelfde adres en alleen op afspraak). Ook kunt u het plan vinden via de gemeentelijke website www.woerden.nl (onder ‘Wonen en leven’) en via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren?

Schriftelijke zienswijzen kunt u, onder vermelding van ’Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Barwoutswaarder West - uitbreiding Klompenmakersweg 9’, indienen bij:

Gemeenteraad Woerden

t.a.v. afdeling Ruimte

Postbus 45

3440 AA Woerden

Voor vragen en het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens de genoemde termijn op werkdagen contact opnemen met de afdeling Ruimte (tel. 14 0348).

Naar boven