Logo Noordenveld
Wijzigingsplan Schaapdijk 7 te Peest

Burgemeester en wethouders van Noordenveld maken bekend dat zij op 28 augustus 2012 het wijzigingsplan “Schaapdijk 7 te Peest” ongewijzigd hebben vastgesteld.

Het wijzigingsplan ziet op een toekenning van twee bouwvlakken, waarbij Schaapdijk 7 een bouwvlak krijgt van 1 ha en Schaapdijk 7a een bouwvlak van 1,5 ha. De stukken zijn ook langs elektronische weg te raadplegen op de gemeentelijke website www.gemeentenoordenveld.nl

Wijzigngsplan inzien

Het vastgestelde plan met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van donderdag 30 augustus 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Tijdens openingsuren kunt u het plan inzien in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 1 te Roden. Het wijzigingsplan is ook te raadplegen op het internet via www.gemeentenoordenveld.nl.

Reageren

Gedurende de termijn waarop het wijzigingsplan ter inzage ligt kan door belanghebbenden tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan beroep worden ingesteld. Van deze mogelijkheid kan alleen gebruik gemaakt worden door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij geen zienswijze tegen het wijzigingsplan hebben ingebracht. Het beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding wijzigingsplan

Het besluit van het college treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde wijzigingsplan niet. Hiervoor kan tijdens de beroepstermijn, naast het beroep, een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De inwerkingtreding wordt dan in ieder geval uitgesteld tot er een beslissing op dat verzoek is genomen. Voor het instellen van beroep en/of voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

Naar boven