Logo De Wolden
Wijziging bestemmingsplan ‘Buitengebied De Wolden’ in verband met bedrijfsactiviteiten op het perceel Paardelanden 17 in Linde

De bestemming van het perceel Paardelanden 17 in Linde is door toepassing van artikel 3.6, lid 1a, van de Wro gewijzigd:

Wijzigingsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 21 augustus 2012 een besluit tot wijziging van het bestemmingsplan Buitengebied De Wolden hebben vastgesteld. Aanleiding hiervoor zijn de bedrijfsactiviteiten (klussenbedrijf) op het perceel Paardelanden 17 in Linde. Met toepassing van het ‘Facetbestemmingsplan Bedrijvigheid Buitengebied’ wordt de woon- en agrarische bestemming gewijzigd naar ‘bedrijf - voormalig agrarisch’.

Het vastgestelde bestemmingsplan is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerp dat eerder ter inzage is gelegd.

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt van 29 augustus tot en met 10 oktober 2012 ter inzage. Inzien kunt u via:

  • een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde.

  • dewolden.nl, onder inwoners/bouwen en wonen/bestemmingsplannen.

Beroep

Tegen het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan (wijzigingsplan Paardelanden 17 - Linde) kan tijdens de periode van terinzagelegging beroep worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig een zienswijze bij de burgemeester en wethouders in te dienen.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het bestemmingsplan treedt in werking de dag na afloop van de beroepstermijn. Binnen de beroepstermijn kan ook een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Daardoor treedt dan het bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Het verzoek kan ingediend worden bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Zuidwolde, 29 augustus 2012

Burgemeester en wethouders van De Wolden

Naar boven