Logo Dantumadeel
Verleende omgevingsvergunning (uitgebreide procedure), Driezum, Foarwei 5, gemeente Dantumadiel

  • Driezum, Foarwei 5 het bouwen van een woning en het aanleggen van een uitrit

Het besluit ligt met ingang van donderdag 30 augustus 2012 gedurende zes weken t/m woensdag 10 oktober 2012 bij de receptie van het gemeentehuis, Hynsteblom 4 in Damwâld ter inzage. Het gemeentehuis is geopend op werkdagen van 9.00-12.00 uur en woensdagmiddag van 14.00-17.00 uur.

Het besluit is voorbereid met toepassing van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Dit betekent dat belanghebbenden binnen 6 weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd een gedagtekend, ondertekend en gemotiveerd beroepsschrift tegen het besluit kunnen indienen bij de rechtbank Leeuwarden, sector Bestuursrecht, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden.

Er is geen zienswijze tegen het ontwerpbesluit ingediend. Dit betekent dat er alleen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die aantonen, dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tegen het ontwerpbesluit zienswijzen naar voren te brengen.

Een beroepschrift schort de inwerkingtreding van dit besluit niet op. Desgewenst kan daartoe bij de Voorzitter van de rechtbank een schorsingsverzoek worden ingediend als er sprake is van een spoedeisend belang.

Damwâld, 29 augustus 2012

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel A. Aalberts, burgemeester.

B. Schat, secretaris.

Naar boven