Logo Bergeijk
Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Centrum Bergeijk 2012’, Bergeijk

Het bestemmingsplan ‘Centrum Bergeijk 2012’, dat de gemeenteraad op 19 april 2012 heeft vastgesteld, is onherroepelijk geworden.

Het bestemmingsplan ‘Centrum Bergeijk 2012’ voorziet in een herziening van een aantal oude bestemmingsplannen die voor het centrumgebied gelden. Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan is het nieuwe bestemmingsplan in een reeks van nieuwe bestemmingsplannen voor heel Bergeijk in het kader van de actualisering, uniformering en digitalisering van bestemmingsplannen van onze gemeente. Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Centrum Bergeijk 2012’ heeft vooral een conserverend karakter. De huidige bestemmingen in de diverse geldende bestemmingsplannen staan ook weer in het nieuwe bestemmingsplan, maar dan in een actuele plansystematiek.

In het bestemmingsplan staan echter ook ontwikkelingen.

Het bestemmingsplan ligt voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, Burgemeester Magneestraat 1 Bergeijk, tijdens openingstijden en daarbuiten na telefonische afspraak (tel. 0497 551301) en bovendien iedere dinsdagmiddag van 14.00 tot 19.00 uur.

Tegen vergoeding kan een exemplaar van het bestemmingsplan worden verkregen.

De stukken zijn ook digitaal beschikbaar op de website van de gemeente Bergeijk, www.bergeijk.nl onder de kop ‘Bestemmingsplannen’ en op de landelijke website van het ministerie www.ruimtelijkeplannen.nl. Daar kunt u onder andere het bestemmingsplan vinden via het identificatienummer NL.IMRO.1724.BPBcen1027-VAST.

Bergeijk, 22 augustus 2012

Burgemeester en wethouders van Bergeijk W.A.C.M. Wouters Secretaris

H.G.M. van de Vondervoort Burgemeester

Naar boven