Logo Kollumerland en Nieuwkruisland
Kennisgeving ontwerp-omgevingsvergunning Wabo, uitgebreide voorbereidingsprocedure Foijingaweg 94-96 te Kollumerpomp, Kollumerland en Nieuwkruisland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Kollumerland c.a. maken ingevolge paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning als bedoeld in artikel 2.12, lid 1 sub a, onder 3 Wabo te verlenen.

  • Foijingaweg 94-96 te Kollumerpomp, het bouwen van een nieuwe woning met garage.

Het bestemmingsplan “Buitengebied Partiële herziening” is van toepassing. Het perceel heeft de bestemming woondoeleinden, kategorie EO. De aanvraag is in strijd met het geldende bestemmingsplan omdat de bebouwing buiten het bouwvlak valt.

De aanvraag, de ontwerp beschikking en bijbehorende stukken zijn digitaal raadpleegbaar via www.kollumerland.nl onder (wonen en leven/wonen en omgeving/Ruimtelijke plannen) en liggen met ingang van 22 augustus 2012 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Van Limburg Stirumweg 18 te Kollum.

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze kenbaar maken bij burgemeester en wethouders, Postbus 13, 9290 AA Kollum. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 0511-458888.

Naar boven