Logo Valkenswaard
Ontwerpbestemmingsplan ‘Wolberg’, Valkenswaard

(NL.IMRO.0858.BPwolberg-ON01)

Burgemeester en wethouders van Valkenswaard maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 23 augustus 2012 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Wolberg’ (NL.IMRO.0858.BPwolberg-ON01) ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan ‘Wolberg’ is gelegen ten oosten van de Europalaan en ten zuiden van de Wolbergstraat. Het plangebied wordt aan de zuidzijde begrensd door het bedrijventerrein de Schaapsloop.

Het bestemmingsplan heeft als doel om de bestaande, feitelijke situatie te verankeren in een actuele regeling, met uitzondering van illegale situaties die ruimtelijk gezien niet gewenst zijn. Daarnaast is het bestemmingsplan bedoeld om in de gehele gemeente uniformiteit en rechtsgelijkheid in de bouw- en gebruiksmogelijkheden aan te brengen. Stedenbouwkundige of ruimtelijke ontwikkelingen worden in het plan niet mogelijk gemaakt.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 23 augustus 2012 gedurende zes weken ter inzage. Het bestemmingsplan is in te zien via de gemeentelijke website www.ruimtelijkeplannenvalkenswaard.nl en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tevens ligt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage:

  • in de informatiehoek in de hal van het gemeentehuis van Valkenswaard aan De Hofnar 15 (tijdens openstellingtijden);

  • in de leeszaal van de bibliotheek aan De Hofnar 12 in Valkenswaard;

  • in het Dorpshuis aan de Dorpsstraat 55 in Borkel en Schaft.

De digitale versie gaat vanaf 1 januari 2010 boven de analoge versie, aan de analoge versie kunnen geen rechten worden ontleend.

Zienswijze

Tijdens de terinzagelegging van het plan, dus tot en met 3 oktober 2012, is het voor iedereen mogelijk om schriftelijk een zienswijze naar voren te brengen bij de gemeenteraad van Valkenswaard, Postbus 10100, 5550 GA Valkenswaard. Ook is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen met het team Ruimtelijke Ontwikkeling en Economie, bereikbaar via telefoonnummer (040) 208 35 85.

Valkenswaard, 22 augustus 2012

burgemeester en wethouders voornoemd, de secretaris, drs. R.F.W. van Eijck

de burgemeester, drs. A.B.A.M. Ederveen

Naar boven