Logo Heeze-Leende
Besluit wijzigingsplan Strijperdijk 13 te Leende; Heeze-Leende

Burgemeester en wethouders hebben het voornemen om met toepassing van artikel 4.5.2. van de planregels van het bestemmingsplan “Buitengebied Heeze-Leende” het bestemmingsvlak “Bedrijf-Agrarisch” van de veehouderij aan de Strijperdijk 13 te Leende te vergroten. Deze vergroting dient ten behoeve van uitbreiding van de voeropslagcapaciteit in verband met de geplande uitbreiding van de melkveestapel

Het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan, met de daarbij behorende stukken, ligt met ingang van donderdag 23 augustus 2012 gedurende zes weken en derhalve tot en met woensdag 3 oktober 2012 (tijdens de openingsuren) ter inzage in de hal van het gemeentehuis te Heeze. Het wijzigingsplan is tevens digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website (www.heeze-leende.nl).

Gedurende de periode van terinzagelegging kan tegen het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan en door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om tijdig een zienswijze in te dienen.

Naar boven