Logo Medemblik
Ontwerpbestemmingsplan ‘Medemblik Woongebieden’, Medemblik

Het college van burgemeester en wethouders maakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan 'Medemblik Woongebieden' met ingang van 24 augustus 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan omvat de woongebieden Medemblik- West, Schepenwijk, Gildewijk, Randwijk, Koggenwijk en de Vlietwijk en is grotendeels conserverend van aard. Daarnaast liggen er delen die opnieuw worden ontwikkeld. Het betreft de volgende ontwikkelingslocaties:

  • Voormalige bibliotheek Graaf Florisplein 2;

  • Burgemeester Schoutsenstraat 30 en 32;

  • Korte Brake 4-5;

  • Voormalige sportvelden van v.v. Dek aan de Vlietsingel;

  • Admiraliteitsweg.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan wordt verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl en is raadpleegbaar via de link http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0420.BPKMEDWOONGEBIEDEN-ON01.

Tevens zijn pdf-bestanden van het ontwerpbestemmingsplan en van de bijbehorende stukken digitaal raadpleegbaar op onze website www.medemblik.nl onder Wonen en leven, Bouwen en wonen, Bestemmingsplannen.

Een papieren versie van het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken kunnen worden ingezien op het gemeentehuis van Medemblik bij het Klant Contact Centrum van de sector Ruimte, Dick Ketlaan 21 in Wognum. Het KCC is op maandag en woensdag van 9.00 tot 20.00 uur geopend en op de overige dagen van 9.00 tot 14.00 uur.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan de raad van de gemeente Medemblik, Postbus 45, 1687 ZG Wognum, onder vermelding van het zaaknummer Z-12-21842. Voor een mondelinge zienswijze vragen wij op tijd een afspraak te maken met één van de medewerkers van de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling, telefoonnummer (0229) 85 63 10. Nadrukkelijk wordt er op gewezen dat een zienswijze niet per e-mail of telefonisch kan worden ingediend.

Naar boven