Logo Súdwest-Fryslân
Ontwerpbestemmingsplan Kerkstraat 41 te Makkum, Súdwest-Fryslân

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij een ontwerp van het bestemmingsplan Kerkstraat 41 te Makkum hebben voorbereid.

Inhoud

Het ontwerpbestemmingsplan is opgesteld om de bouw van een woning op het perceel Kerkstraat 41 te Makkum mogelijk te maken. Het plangebied ligt binnen de bebouwde kom en centraal in het dorp Makkum. Omdat het bouwen van een woning op deze locatie niet past binnen het vigerende bestemmingsplan ‘Makkum – Kom’, is voor dit perceel een apart bestemmingsplan gemaakt.

Ter inzage

Het ontwerp van dit bestemmingsplan ligt met ingang van 28 augustus 2012 t/m

8 oktober 2012 voor een ieder ter inzage bij de gemeenteloketten.

Het ontwerp is tevens te bekijken op onze website: www.gemeentesudwestfryslan.nl/ leven en wonen/leefomgeving/ruimtelijke plannen/plannen in procedure/ontwerp en op de website: www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer van dit bestemmingsplan is: NL.IMRO.1900.westBPkerkst41-ontw.

Reageren

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze over het ontwerp-bestemmmingsplan naar voren brengen. Uw reactie kunt u richten aan de gemeenteraad van Súdwest-Fryslân, Postbus 10.000, 8600 HA te Sneek.

Indien gewenst kunt u een afspraak maken voor het indienen van een mondelinge zienswijze. Om praktische redenen verdient het aanbeveling een dergelijke afspraak te maken uiterlijk 14 dagen voor het einde van de inzagetermijn. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer B. de Jong of de heer H. Woltjer van de afdeling Backoffice Ruimtelijke Ordening, via het algemeen telefoonnummer 0515-489000.

Naar boven