Logo Etten-Leur
Bestemmingsplan Bedrijventerrein Vosdonk, Etten-Leur

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van

12 juni 2012 gewijzigd heeft vastgesteld het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Vosdonk’ (NL.IMRO.0777.0014VOSDONK-3001). De wijzigingen zijn verwoord in de bij het besluit horende memorie van wijzigingen.

Het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Vosdonk’ heeft betrekking op het gebied omsloten door de Hoevenseweg, de Heistraat, de Grauwe Polder, de Munnikenheiweg, de rijksweg, de gemeentegrens, de spoorlijn en de Lokkervaart m.u.v. het plangebied van het bedrijventerrein Vosdonk-Munnikenhei.

Het besluit tot vaststelling met de daarbij horende stukken waaronder het raadsvoorstel en bestemmingsplan liggen gedurende de periode van 23 augustus tot en met 4 oktober 2012 voor een ieder ter inzage in het informatiecentrum in het stadskantoor, Roosendaalseweg 4 te Etten-Leur. De stukken zijn ook raadpleegbaar op de gemeentelijke internetsite www.etten-leur.nl bij Wonen & Leven > Ruimtelijke Plannen > Bedrijventerrein Vosdonk. Daarnaast zijn het bestemmingsplan en raadsbesluit van 12 juni 2012 raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de periode van 24 augustus tot en met 4 oktober 2012 kan tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Vosdonk’ beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage. Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende die bij de gemeenteraad een zienswijze heeft ingediend over het ontwerp-bestemmingsplan alsmede die belanghebbende die aantoont redelijkerwijze niet in staat te zijn geweest zich tijdig tot de gemeenteraad te wenden. De belanghebbende die zich niet kan verenigen met de wijzigingen, kan eveneens van deze beroepsmogelijkheid gebruik maken.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij degene die beroep instelt tevens een verzoek om voorlopige voorziening indient bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dan treedt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Etten-Leur, 22 augustus 2012

Naar boven