Logo Uden
Ontwerpbestemmingsplan ‘Volkel 2012’, Uden

Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt bekend, dat met ingang van donderdag 30 augustus 2012 gedurende 6 weken, dus tot en met woensdag 10 oktober maart 2012 het ontwerpbestemmingsplan (Identificatienummer: NL.IMRO.0856.BPVolkel2012-VO01) ‘Volkel 2012’ ter inzage ligt.

Doel van het bestemmingsplan is het bieden van een actueel juridisch-planologisch beheersplan voor de kern Volkel. In het ontwerpplan zijn geen nieuwe ontwikkelingen opgenomen.

Het plangebied wordt aan de noord- en oostzijde begrensd door de Rondweg en de Lagenheuvelstraat, aan de zuidzijde door de Antoniusstraat en de Kloostersstraat (incl. het recreatiegebied) en aan de westzijde door de Leeuwstraat en de Boekelsedijk.

De stukken kunnen tijdens openingstijden worden ingezien bij de centrale balie in het Gemeentehuis en zijn ook digitaal te raadplegen via de website van de gemeente Uden en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Eenieder kan tijdens de inzageperiode een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Uden, postbus 83, 5400 AB Uden. Neem voor het indienen van een mondelinge zienswijze contact op met de afdeling stedelijke ontwikkeling. telefoon (0413) 28 14 32 of maak een mondelinge reactie kenbaar bij de publieksbalie; deze reactie wordt schriftelijk vastgelegd.

De gemeenteraad betrekt eventueel naar voren gebrachte zienswijzen bij haar besluitvorming over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Naar boven