Logo Amsterdam - Nieuw-West
Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan Lutkemeerpolder te Amsterdam Nieuw-West

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West van de gemeente Amsterdam maakt, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Lutkemeerpolder met bijbehorende stukken ter inzage ligt voor zienswijzen (2012/int/1033).

Het ontwerpbestemmingsplan Lutkemeerpolder voorziet in een actualisatie van het vigerend bestemmingsplan Lutkemeerpolder uit 2002 en is overwegend conserverend van aard. Wel is een aantal ontwikkelingsmogelijkheden opgenomen, zoals de zelfbouwkavels.

Het plangebied wordt globaal begrensd door de Ringvaart aan de zuid- en westzijde, de Wysentkade aan de noordzijde en de Ookmeerweg aan de oostzijde.

Het ontwerpbestemmingsplan Lutkemeerpolder met bijbehorende stukken ligt gedurende zes weken, van donderdag 16 augustus 2012 tot en met woensdag 26 september 2012, ter inzage op de stadsdeelkantoren aan het Osdorpplein 1000, aan Plein ’40-’45 nr. 1 alsmede aan de Pieter Calandlaan 1. Voor vragen over het plan of de procedure kunt u terecht bij de behandelend ambtenaar.

Het ontwerpbestemmingsplan Lutkemeerpolder wordt tevens beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijzen ontwerpbestemmingsplan

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de deelraad van stadsdeel Nieuw-West, Postbus 2003, 1000 CA Amsterdam (t.a.v. behandelend ambtenaar mw. mr. S. Akgün, onder vermelding van registratienummer: 2012/int/1033 alsmede onder vermelding van het volgende onderwerp in de zienswijze: ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Lutkemeerpolder’).

Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan via het telefoonnummer 14 020 met de behandelend ambtenaar een afspraak worden gemaakt.

Amsterdam, 15 augustus 2012

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Nieuw-West, A. Baâdoud, voorzitter.

J. Goedhart, secretaris.

Naar boven