Logo Woerden
Besluiten Herontwikkeling Kromwijkerkade-Korenbloemstraat; Ontwerpbestemmingsplan (art. 3.8 Wro) en ontwerpbesluit hogere waarden, Woerden

Het ontwerp bestemmingsplan Kromwijkerkade-Korenbloemstraat ligt ter inzage van 16 augustus t/m 26 september. Iedereen kan tijdens deze 6 weken schriftelijk of mondeling reageren op het plan.

Daarnaast is het bestemmingsplan in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Doel

Het bestemmingsplan maakt de bouw mogelijk van 20 woningen ter vervanging van 16 bestaande woningen en 4 garages. Het gaat om Kromwijkerkade 60 t/m 67 en Korenbloemstraat 18 t/m 32 in Woerden. De regels en plankaart zijn niet gewijzigd ten opzichte van het voorontwerp bestemmingsplan.

Ontwerp bestemmingsplan inzien

U kunt het plan en bijbehorende relevante stukken tijdens de in de aanhef genoemde termijn inzien in de koepel van het stadhuis (Blekerijlaan 14, Woerden). Daarnaast is het bestemmingsplan in te zien bij het omgevingsloket (op afspraak) en op www.woerden.nl (onder ‘Wonen en leven’).

Besluit hogere waarden

Ten behoeve van het plan is het voornemen om hogere waarden voor de ten hoogste toelaatbare geluidbelasting vast te stellen. Daarom ligt het ontwerpbesluit ter inzage in het stadhuis en op de gemeentelijke site. U kunt zienswijzen over het ontwerp indienen bij het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. afdeling Ruimte.

Schriftelijke zienswijzen

In de genoemde periode kunt u schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kunt u, onder vermelding van 'Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Kromwijkerkade-Korenbloemstraat, indienen bij:

Gemeenteraad Woerden

t.a.v. afdeling Ruimte

Postbus 45

3440 AA Woerden

Mondelinge zienswijzen

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen telefonisch een afspraak maken met de heer Lindeman via telefoonnummer 0348 428642. Voor vragen of meer informatie kunt u ook bij hem terecht.

Naar boven