Logo Gemert-Bakel
Wet milieubeheer Groesvlaas 5 in Milheeze

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gemert-Bakel maken als bevoegd gezag, gelet op artikel 7.8b, vijfde lid van de Wet milieubeheer, het volgende bekend.

Op 21 mei 2012 hebben C.A.H. Thomassen, per adres Groesvlaas 5 in MILHEEZE middels het indienen van een aanmeldingsnotitie medegedeeld dat zij voornemens zijn een verandering in het veebedrijf te realiseren aan het adres Groesvlaas 5 te Milheeze kadastraal bekend als sectie S nummer 854. Deze activiteit is onderworpen aan een beoordeling ingevolge het Besluit milieueffectrapportage 1994 j° artikel 7.4 van de Wet milieubeheer.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gemert-Bakel hebben op 7 augustus 2012 besloten dat voor de voorgenomen activiteit geen Milieueffectrapportage behoeft te worden opgesteld, alvorens door hen een definitieve beslissing wordt genomen op een aanvraag om een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer.

Naar mening van burgemeester en wethouders van de gemeente Gemert-Bakel leidt de voorgenomen activiteit, gezien de omstandigheden waaronder zij wordt ondernomen, niet tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu.

U kunt het besluit en de overige stukken inzien van 13 augustus 2012 tot en met 24 september 2012 bij het Loket Bouwen en Wonen in het gemeentehuis aan Ridderplein 1 in Gemert. Dit kan op maandag van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 17.00 uur tot 19.00 uur, op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 09.00 uur tot 12.30 uur. Ook kunt u een afspraak maken om buiten de bezoekuren de aanmeldingsnotitie in te zien.

Gemert, 7 augustus 2012

namens het college van burgemeester en wethouders, A.J.F.A. Linnemans, medewerker Omgevingsvergunning, Toezicht en Handhaving.

Naar boven