logo Graafstroom
Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan MFA Dorpsstraat 31/32 te Wijngaarden

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerp van het bestemmingsplan MFA Haveling, aan de Dorpsstraat 31/32 te Wijngaarden ter inzage. Het betreft het juridisch planologisch mogelijk maken van een duurzame Multi Functionele Accomodatie (MFA) waarin diverse maatschappelijke functies, waaronder dorpshuis de Haveling, de schietvereniging, de biljartvereniging en de ijsclub, worden gehuisvest inclusief bijbehorende parkeervoorzieningen. De percelen zullen worden bestemd als ‘Maatschappelijk’ en ‘Agrarisch’.

Het ontwerp van het bestemmingsplan ligt met ingang van 10-08-2012 zes weken tijdens openingstijden ter inzage op het gemeentekantoor of 24 uur per dag via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde ter inzage termijn kan een ieder een mondelinge of schriftelijke zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad. Voor het mondeling naar voren brengen van uw zienswijzen of voor het inwinnen van informatie kunt u een afspraak maken met D.G. Jansen.

Voor meer informatie zie de digitale bekendmaking op www.dewaardwerkt.nl.

Naar boven