Logo Coevorden
Vastgesteld bestemmingsplan Benneveld

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt bekend dat voor een ieder ter inzage ligt het door de gemeenteraad op 10 juli 2012 gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan Benneveld.

Het bestemmingsplan

Het plan omvat een algehele herziening van de gelden planologische regelingen voor de kern Benneveld. De tegen het plan ingediende zienswijzen hebben deels geleid tot wijziging van het bestemmingsplan.

Wanneer en waar kunt het bestemmingsplan inzien?

Het betreffende bestemmingsplan, met raadsbesluit en onderliggende stukken, kunnen door één ieder worden ingezien van donderdag 9 augustus 2012 tot en met woensdag 19 september 2012 op werkdagen van 08.30 tot 12.00 uur en tevens op woensdag van 12.00 tot 16.00 uur en op donderdag van 16.00 tot 19.30 uur in het Klantcontactcentrum in het Hof van Coevorden. Na telefonische afspraak is inzage in de stukken buiten openingstijden mogelijk. Desgewenst kan op de afdeling een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen.

U kunt de bestemmingsplannen digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.coevorden.nl/bekendmakingen.

Beroep

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan degene die tijdig zijn/haar zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn/haar zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht beroep instellen bij de Raad van State

Voorzover de gemeenteraad bij de vaststelling van het plan daarin wijzigingen heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerpplan, kan een ieder gedurende de termijn van terinzagelegging daartegen beroep in stellen.

Een beroepschrift moet worden gericht aan:

Raad van State

Postbus 20019

2500 EA ’s-Gravenhage

Als u tegen een besluit beroep instelt, heeft dit geen schorsende werking. Dit betekent dat het genomen besluit mag worden uitgevoerd zolang niet in een nieuw besluit, of door de Raad van State, anders is beslist. Uitvoering van een besluit kan echter nadelig voor u zijn. Daarom kunt u, zolang er nog geen definitieve uitspraak over uw bezwaar of beroep is, bij afzonderlijke brief een voorlopige voorziening – bij voorbeeld een schorsing – vragen aan de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Coevorden, 8 augustus 2012

Het College van B&W voornoemd, B.J. Bouwmeester, Burgemeester.

M.N.J. Broers, Secretaris.

Naar boven