Logo Lingewaal
Voorontwerpbestemmingsplan ‘Spijkse Kweldijk 41 en 41a, Spijk’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken bekend dat het voorontwerp-bestemmingsplan ‘Spijkse Kweldijk 41 en 41a, Spijk’ ter inzage ligt, zoals bedoeld in de Inspraak-verordening Lingewaal 2005.

Toelichting

Voorliggend bestemmingsplan betreft een initiatief in de gemeente Lingewaal op het adres Spijkse Kweldijk 41 te Spijk. Binnen het plangebied staat agrarische (vrijgekomen) bebouwing en een vrijstaande woning. Gewenst is de vrijgekomen agrarische bebouwing te vervangen door een vrijstaande woning (met het adres Spijkse Kweldijk 41a). Wij zijn van plan medewerking te verlenen aan de bouw van deze woning. Voor de woning is echter geen bouwvlak opgenomen. Om de ontwikkeling juridisch mogelijk te maken, wordt een nieuw bestemmingsplan voor deze locatie voorbereid.

Data en locaties ter inzage legging

Vanaf 16 augustus 2012 ligt het voorontwerpbestemmingsplan gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis te Asperen. Ook is het voorontwerpbestemmingsplan te raadplegen op de gemeentelijke website www.lingewaal.nl (bestemmingsplannen → plannen in procedure) en via www.ruimtelijkeplannen.nl (bestemmingsplannen / Gelderland / Spijk, Gem. Lingewaal).

Inspraak

Tijdens de termijn van ter inzage legging kunt u bij voorkeur schriftelijk een inspraakreactie indienen bij burgemeester en wethouders, Raadhuisplein 3, 4147 AN Asperen of via info@lingewaal.nl.

Asperen, 15 augustus 2012

Naar boven