Logo Bergen (Li)
Vaststelling bestemmingsplan ‘Siebengewaldseweg 129’ gemeente Bergen

Burgemeester en wethouders maken ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij op 17 juli 2012 het wijzigingsplan ‘Siebengewaldseweg 129’ hebben vastgesteld. Door de vaststelling van dit bestemmingsplan, adres Siebengewaldseweg 129 in Nieuw Bergen, wordt het Agrarisch bouwblok gewijzigd naar Bedrijf en krijgt de 2de bedrijfswoning de bestemming Wonen. Hiermee wordt het bestemmingsplan Buitengebied gewijzigd.

Inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan Siebengewaldseweg 129 en bijbehorend vaststellingsbesluit ligt van 9 augustus t/m 19 september 2012 ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Nieuw Bergen. U kunt de stukken inzien tijdens de openingstijden van het Klant Contact Centrum. U kunt het digitale plan ook inzien op www.bergen.nl.

Beroep

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan ‘Siebengewaldseweg 129 kenbaar hebben gemaakt, en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunnen tijdens de inzagetermijn beroep instellen tegen het raadsbesluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. In het ondertekende beroepschrift staat tenminste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het is gericht en de gronden van het beroep.

U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

In werking

Het collegebesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Indien beroep is ingesteld, kan gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van genoemde Afdeling van de Raad van State een verzoek worden gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Bij het verzoek moet een afschrift van het beroepschrift worden overlegd. Voor het indienen van een beroep en/of een verzoek om een voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd.

Naar boven