Logo Peel en Maas
Ontwerp bestemmingsplan en MER Buitengebied Peel en Maas

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat, op grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht het ontwerpbestemmingsplan en MER Buitengebied Peel en Maas ter inzage ligt.

Inhoud ontwerpbestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het buitengebied van Peel en Maas met uitzondering van LOG-Egchel en het gebied Klavertje Vier.

Bij het ontwerpbestemming ligt ook ter visie het MER Buitengebied en de Aanvulling op het MER, alsmede het toetsingsadvies van de Commissie m.e.r. d.d. 27 juni 2012.

Wilt u het ontwerpbestemmingsplan en/of MER inzien?

Iedereen kan het ontwerpbestemmingsplan en de onderliggende stukken inzien van 9 augustus 2012 tot en met 19 september 2012.

  • Het bestemmingsplan is samen met de onderliggende stukken digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl via Snel naar  Bestemmingsplan Buitengebied. Het IDN-nummer van het ontwerpbestemmingsplan is: NL.IMRO.1894.BPL0048-ON01.

  • Het bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • Een papieren versie van het bestemmingsplan ligt in het gemeentehuis, bij de publieksbalie, tijdens openingstijden ter inzage.

Termijn van inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage van 9 augustus 2012 tot en met 19 september 2012.

Indienen zienswijzen

Tijdens de eerder genoemde termijn van inzage kan iedereen een schriftelijke zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan en/of het MER indienen bij de gemeenteraad van Peel en Maas, postbus 7088, 5980 AB Panningen.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan en/of het MER maakt u een afspraak met de behandelend ambtenaar, mevrouw I. Korten, bereikbaar via

077 306 66 66.

Vragen?

Voor meer informatie neemt u contact op met het team Omgevingsontwikkeling via telefoonnummer

077 306 66 66.

Panningen, 8 augustus 2012

Naar boven