Voorontwerpbestemmingsplan Buitengebied 2005, herziening Molenbrand 5−9

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boekel maken, gelet op het bepaalde in de inspraakverordening, bekend dat met ingang van donderdag 2 februari 2012 gedurende zes weken het voorontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied 2005, herziening Molenbrand 5 en 9 te Boekel’ tijdens openingstijden ter inspraak ligt bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Het plan met bijbehorende stukken is tevens raadpleegbaar via de internetsite www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het betreffende bestemmingsplan voorziet in:

  • 1. de vormverandering van het aanwezige agrarische bouwblok (iv) op het perceel Molenbrand 9. Dit ten behoeve van de voorgestane vervanging van een tweetal verouderde varkensstallen door een nieuwe, moderne varkensstal met een emissiearm stalsysteem (gecombineerde luchtwasser);

  • 2. het positief bestemmen van het in een eerdere planologische procedure toegestane hoveniersbedrijf op het perceel Molenbrand 5, tot een maximale oppervlaktemaat van 400 m2.

Aangezien het kostenverhaal anderszins is verzekerd middels een anterieure overeenkomst, is er geen exploitatieplan opgesteld.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder schriftelijk of mondeling diens inspraakreactie omtrent het voornemen kenbaar maken. Als u mondeling uw inspraakreactie kenbaar wenst te maken, kunt u binnen de genoemde termijn contact opnemen de heer G. Klop, beleidsmedewerker ruimtelijke ordening. Uw schriftelijke inspraakreactie kunt u indienen bij het college van Burgemeester en wethouders van Boekel, Postbus 99, 5427 ZH te Boekel.

Boekel, 31 januari 2012

Burgemeester en wethouders van Boekel.

Naar boven