Logo Boxtel
Milieu Effect Rapport De Vennekens 1

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Boxtel geven, ingevolge het bepaalde in artikel 7.8b van de Wet milieubeheer kennis van het besluit van 5 juni 2012 houdende het niet opstellen van een milieu-effectrapport voor het veranderen van het agrarisch bedrijf gelegen aan De Vennekens 1. Hiervoor geldt ingevolge artikel 7.4 van de Wet milieubeheer een m.e.r.-beoordelingsplicht.

Inzage

Dit besluit ligt vanaf donderdag 9 augustus 2012 ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling in het gemeentehuis, ingang Markt 1. U kunt het besluit en de stukken op elke werkdag van 9.00 tot 12.30 uur inzien. U kunt ook na een telefonische afspraak de stukken inzien. Hiervoor belt u met (0411) 65 52 80. Ook is het mogelijk om een mondelinge toelichting te krijgen op de stukken.

Bezwaar

Belanghebbenden die los van de voorbereide besluiten rechtstreeks in hun belang zijn getroffen, kunnen ingevolge artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de datum van de bekendmaking van deze beslissing hiertegen bezwaar maken. Dit kan door het indienen van een bezwaarschrift. Het bezwaarschrift kunt u richten aan het College van B&W, ter attentie van de griffier van de Commissie bezwaar- en beroepschriften, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel.

Het bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en ten minste te bevatten:

  • de naam en het adres van de indiener

  • de dagtekening

  • een omschrijving van de beslissing waartegen het bezwaar is gericht

  • de gronden van het bezwaar.

Voorlopige voorziening

Als een bezwaarschrift is ingediend, kan aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA 's Gravenhage, worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen, Dit kan als - gelet op de betrokken belangen – onverwijlde spoed dat vereist.

Stuur bij dit verzoek ook een afschrift mee van het bezwaarschrift.

Voor het behandelen van een verzoek om voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven. Over de hoogte en de wijze van betaling van dit griffierecht kunt u informatie krijgen bij de genoemde Afdeling van de Raad van State, tel. (070) 426 44 26.

Boxtel, 9 augustus 2012

Burgemeester en Wethouders van Boxtel, F.H.J.M. van Beers, burgemeester.

Drs. J.K. Fraanje, secretaris.

Naar boven