Logo IJsselstein
Rectificatie vastgesteld bestemmingsplan Oranje Nassaukades – Zomerdijk

Onderstaande bekendmaking is abusievelijk niet in de Staatscourant geplaatst. Om deze reden wordt deze nogmaals geplaatst en zijn de data voor inzagelegging en beroep aangepast.

Burgemeester en wethouders van IJsselstein delen mee dat vanaf 2 augustus 2012 gedurende 6 weken ter inzage liggen de besluiten van:

  • de gemeenteraad op 24 mei 2012 tot het vaststellen van het bestemmingsplan Oranje Nassaukades – Zomerdijk. Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ontwerp gewijzigd vastgesteld. Deze wijzigingen hebben betrekking op de toelichting, de plankaart en de regels van het bestemmingsplan tot (lagere) bouwhoogten van de appartementen en het vastleggen van het aantal woningen.

  • het college van burgemeester en wethouders op 24 april 2012 voor het vaststellen van hogere geluidgrenswaarden vanwege wegverkeerslawaai.

  • het college van burgemeester en wethouders op 19 mei 2012 tot het verlenen van omgevingsvergunningen voor 83 eengezinswoningen en appartementen.

De voorbereiding van deze besluiten heeft gecoördineerd plaatsgevonden op grond van de Coördinatieverordening gemeente IJsselstein 2010 juncto afdeling 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening. Daarmee worden op grond van afdeling 8.1 Wet ruimtelijke ordening bovengenoemde besluiten als één besluit aangemerkt. Dit heeft tot gevolg, dat gedurende de termijn van inzagelegging schriftelijk beroep ingesteld kan worden bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • belanghebbenden, die op tijd een zienswijze hebben ingediend;

  • belanghebbenden die bedenkingen hebben tegen de wijzigingen die zijn aangebracht bij de vaststelling van het bestemmingsplan;

  • belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht.

Voor het instellen van beroep zijn griffierechten verschuldigd. Het is niet mogelijk om per e-mail beroep in te stellen. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Ook hiervoor zijn griffierechten verschuldigd.

Het bestemmingsplan kunt u inzien via RO-online (www.ruimtelijkeplannen.nl) en op de gemeentelijke website www.ijsselstein.nl. Op deze site kunt u ook een directe link vinden naar het bestemmingsplan op RO-online. Ook kunt u het bestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden bij het Klanten Contact Centrum van het stadhuis te IJsselstein.

Naar boven