Mededeling toestemming verplaatsing opstelplaats Hoogezand 102,2 MHz naar Smilde 102,2 MHz (Radio 538 B.V.)

17 juli 2012

De Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie deelt het volgende mee:

Bij besluit van 12 juli 2012 heb ik de aanvraag van Radio 538 B.V. inhoudende het verzoek tot verplaatsing van de opstelplaats Hoogezand 102,2 MHz naar Smilde 102,2 MHz goedgekeurd. De toestemming is met inachtneming van het bepaalde in artikel 17, onder a, van het Frequentiebesluit verleend.

Het volledige besluit ligt ter inzage bij de afdeling Spectrummanagement, Afdeling Media van Agentschap Telecom van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, Emmasingel 1, 9700 AL Groningen.

Bezwaarclausule

Ingevolge het bepaalde in artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden tegen deze beschikking binnen zes weken na de dag waarop zij is verzonden (12 juli 2012), een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de afdeling Juridische Zaken van Agentschap Telecom van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, Postbus 450, 9700 AL Groningen. Het bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en ten minste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van de beschikking waartegen het is gericht, en de gronden van het bezwaar te bevatten.

Hoogachtend,

De Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, namens deze: M.A. Theuerzeit, Hoofd Media,Agentschap Telecom.

Naar boven