Logo Staphorst
Ontwerpbestemmingsplan partiële herziening Opslagterrein Bam te Nieuwleusen

Burgemeester en wethouders van Staphorst maken bekend dat vanaf vrijdag 3 augustus 2012 het volgende ontwerpbestemmingsplan 6 weken ter inzage ter inzage ligt op het gemeentehuis, Binnenweg 26, 7951 DE te Staphorst:

  • ‘Bestemmingsplan Buitengebied, partiële herziening Opslagterrein BAM te Nieuwleusen’. Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om het bestaande opslagterrein van de BAM in oostelijke richting uit te breiden. Hoewel het bedrijf met de hoofdgebouwen is gevestigd binnen het grondgebied van de gemeente Dalfsen, aan Den Hulst 114 te Nieuwleusen, ligt het opslagterrein op het grondgebied van de gemeente Staphorst. Het gehele opslagterrein zal landschappelijk worden ingepast in de omgeving. Ten noordoosten van het opslagterrein zal nog een extra boscomplex worden gerealiseerd.

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens in pdf-formaat te raadplegen via de website www.staphorst.nl. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan raadpleegbaar op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0180.5102010014-ON01

De bestanden zijn beschikbaar op: http://roplannen.gemeentedocumenten.nl/staphorstplannen/NL.IMRO.0180.5102010014-

Tijdens de terinzagetermijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen over het plan bij de gemeenteraad van Staphorst. Een schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan de gemeenteraad van Staphorst, Postbus 2, 7950 AA te Staphorst. Een mondelinge zienswijze kan worden ingebracht via de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met de publieksbalie Grondgebied, telefoonnummer 0522-467467 of via het algemene nummer van de gemeente 0522-467400. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het betreffende ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Naar boven