Logo Nieuwegein
Ontwerpwijzigingsplan ‘Regionale fietsverbinding’, Nieuwegein

Kennisgeving ter inzagelegging ex artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nieuwegein maken bekend dat, met ingang van 2 augustus 2012 tot en met 12 september 2012, voor eenieder ter inzage ligt het Wijzigingsplan ‘Regionale fietsverbinding’. Het wijzigingsplan maakt op een aantal locaties in de wijken Batau-Zuid en Merwestein een geringe overschrijding van de bestemmingsgrenzen Verkeers(- en Verblijfs)doeleinden ten behoeve van een vrijliggend fietspad langs de Batauweg-Noorstedeweg-Merwestein.

Inzage van het bovengenoemde stuk is mogelijk bij de receptie van het Stadshuis, Stadsplein 1 te Nieuwegein. Daarnaast kan het bestemmingsplan worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl met planid: NL.IMRO.03560000OWFietsVerb2012 en op de gemeentelijke website www.nieuwegein.nl/ruimtelijkeplannen.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Nieuwegein, Postbus 1, 3430 AA Nieuwegein, onder vermelding van zienswijze ontwerpwijzigingsplan Regionale fietsverbinding.

Tevens kan eenieder gedurende diezelfde termijn mondeling zijn of haar zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Nieuwegein. Mondelinge zienswijzen kunnen gedurende de ter inzage termijn op afspraak worden ingediend bij de mevrouw I.C. de Zeeuw-‘t Lam, telefoonnummer (030) 607 14 33.

Daarnaast kan eenieder gedurende deze termijn digitaal zijn of haar zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Nieuwegein. U kunt hiervoor een digitaal formulier invullen. Dit formulier is te vinden via www.nieuwegein.nl/ruimtelijkeplannen en kies dan voor `Inspraak ruimtelijke plannen´onder de kop `Gerelateerde producten´

Nieuwegein, 1 augustus 2012

Burgemeester en wethouders van Nieuwegein.

Naar boven