Logo Menaldumadeel
Ontwerpbestemmingsplan Voormalige locatie Empatec Menaam

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van maandag 30 juli 2012 gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Voormalige locatie Empatec (NL.IMRO.BPMenVoormLEmpatec.0301). Het plan is in te zien bij de centrale balie van het gemeentekantoor, Dyksterbuorren 16 te Menaam gedurende de openingstijden, alsmede op www.menameradiel.nl. Onder het kopje ‘bestemmingsplannen’ en vervolgens ‘bestemmingsplannen in procedure’ vindt u een rechtstreekse link naar de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Met dit bestemmingsplan wordt de revitalisatie van de voormalige Empatec kassen mogelijk gemaakt. Het planvoornemen omvat het saneren van de bestaande kassenbebouwing en het ontwikkelen van het plangebied tot bedrijventerrein met (woon)werkeenheden voor lokaal georiënteerde bedrijvigheid.

Alvorens het plan vast te stellen wordt eenieder in de gelegenheid gesteld schriftelijk zijn of haar zienswijze naar voren te brengen. Reacties kunnen binnen de termijn van zes weken schriftelijk of per e-mail kenbaar worden gemaakt aan de gemeenteraad, postbus 3, 9036 ZW Menaam of gemeente@menameradiel.nl. Tevens bestaat de mogelijkheid mondeling een zienswijze kenbaar te maken. Hiervoor kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Romte (tel. 0518-452900).

Menaam, 27 juli 2012

Burgemeester en wethouders van Menameradiel, de secretaris, J. IJkema.

De burgemeester, T. van Mourik.

Naar boven