Logo Someren
Ontwerpbestemmingsplan Brimweg 10

Burgemeester en wethouders van de gemeente Someren maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Brimweg 10’, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ter inzage ligt.

Inhoud

Het ontwerpbestemmingsplan Brimweg 10 voorziet in een planologisch-juridische regeling voor de vervangende nieuwbouw van de woning Brimweg 10, een ruimte voor ruimte woning en het verplaatsen van de woonbestemmingen Heistraat 12 en 14 naar de noordzijde van de Brimweg. Dit laatste naar aanleiding van de uitspraak van de Raad van State van 3 maart 2010 over het bestemmingsplan Vlasakkers.

Stukken ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 2 augustus 2012 t/m 13 september 2012 voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis te Someren, Wilhelminaplein 1, bij het klantencontactcentrum (KCC). Het KCC is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Buiten deze openingstijden kunt u het vastgestelde bestemmingsplan ook inzien. U wordt geadviseerd om in beide gevallen een afspraak te maken.

Het plan is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (onder het tabblad bestemmingsplannen kan de naam van het plan ingevoerd worden en komt het plan naar voren). Via de gemeentelijke website www.someren.nl is het plan als pdf-bestand in te zien.

Reacties

Gedurende de periode van terinzagelegging kan door eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad van Someren naar voren worden gebracht. Schriftelijke zienswijzen richt u aan de gemeenteraad van Someren, Postbus 290, 5710 AG Someren. Degene die mondeling een zienswijze kenbaar wil maken, kan hiervoor contact opnemen met de heer Y. Vavier van onze afdeling Volkshuisvesting Ruimtelijke Ordening en Milieu.

Someren, 1 augustus 2012

Naar boven