Logo Noordenveld
Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Recreatieterrein Cnossen’, Noordenveld

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Noordenveld maken bekend, dat het door de Raad van de gemeente Noordenveld op 27 juni 2012 gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan Recreatieterrein Cnossen met ingang van donderdag 2 augustus tot donderdag 13 september 2012 voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 1 te Roden. Het bestemmingsplan is ook te raadplegen op het internet via www.gemeentenoordenveld.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Dit bestemmingsplan omvat het bestaande recreatieterrein aan de Meerweg 13 te Nietap (inclusief het natuurkampeerterrein) en een uitbreiding van het terrein ten behoeve van verblijfs- en dagrecreatie op het tussenliggende deel en in noordelijke richting.

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan is alsnog het maximaal toegestane aantal staan- en standplaatsen opgenomen in de regels.

Gedurende de termijn van terinzageligging kunnen zij, die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken beroep instellen op de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde bestemmingsplan niet. Hiervoor kan tijdens de beroepstermijn, naast het beroep, een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. De inwerkingtreding wordt dan in ieder geval uitgesteld tot er een beslissing op het verzoek is genomen.

Voor het instellen van beroep en/of voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

Roden, 1 augustus 2012.

Burgemeester en wethouders van Noordenveld.

Naar boven