Logo Boarnsterhim
Ontwerpbestemmingsplan Reduzum – Tankstation gemeente Boarnsterhim

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boarnsterhim maken bekend dat, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het ontwerpbestemmingsplan Reduzum – Tankstation met bijbehorende stukken gedurende 6 weken vanaf woensdag 1 augustus 2012 tot en met dinsdag 11 september 2012 voor eenieder ter visie ligt op het gemeentehuis aan de J.W. de Visserwei 10 te Grou. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0055.BPReduzumtankstat-ON01

Het voorliggende bestemmingsplan heeft betrekking op de ontwikkeling van een onbemand tankstation aan de provinciale weg N354 (A32 – Sneek) ter hoogte van de carpoolplaats. Ten opzichte van het voorontwerpbestemmingsplan is het bestemmingsvlak gewijzigd zodat deze niet meer op een aanwezige waterleiding is gelegen.

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan indienen. Uw schriftelijke reactie kunt u sturen naar de gemeenteraad van Boarnsterhim, Postbus 40, 9000 AA te Grou.

Naar boven