Logo Nederlek
Projectbesluit Molendijk 11b (artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening)

Burgemeester en wethouders van Nederlek maken bekend dat zij op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit hebben vastgesteld en een reguliere bouwvergunning hebben verleend voor het plaatsen van een ponton op het perceel Molendijk 11b te Krimpen aan de Lek.

Het projectbesluit, de bouwvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen voor eenieder ter inzage vanaf 31 juli 2012 tot en met 11 september 2012 bij de publieksbalie van de afdeling VROM op het gemeentehuis te Lekkerkerk. Het projectbesluit is digitaal te raadplegen via de website van de gemeente Nederlek www.nederlek.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Gedurende bovenvermelde termijn kunnen belanghebbenden, die ten aanzien van de ontwerpbesluiten (tijdig) zienswijzen hebben ingediend, en belanghebbenden, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij met betrekking tot de ontwerpbesluiten geen of niet tijdig een zienswijze hebben ingebracht, tegen het projectbesluit in combinatie met de reguliere bouwvergunning beroep instellen. Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar zich richt en de gronden van het beroep. Het beroep dient te worden gericht aan de rechtbank te ’s-Gravenhage, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Indiening van een bezwaarschrift betekent niet dat de werking van het besluit wordt uitgesteld. Indien gelet op uw belangen onverwijlde spoed is vereist bestaat de mogelijkheid om na indiening van een bezwaarschrift een voorlopige voorziening aan te vragen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank in ’s-Gravenhage, Postbus 20302, 2500 EH ’s-Gravenhage.

Inwerkingtreding

Het projectbesluit en de bouwvergunning treden, overeenkomstig artikel 3.8, vijfde lid van de Wet ruimtelijke ordening, in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. De bouwvergunning is pas onherroepelijk als er na afloop van deze termijn geen beroep is ingesteld.

Lekkerkerk, 30 juli 2012

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nederlek.

Naar boven