Logo Stichtse Vecht
Vastgesteld bestemmingsplan Samenwoonschool Nigtevecht, gemeente Stichtse Vecht

Burgemeester en wethouders van Stichtse Vecht maken bekend dat het door de gemeenteraad van Stichtse Vecht in de vergadering van 3 juli 2012 ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan Samenwoonschool Nigtevecht vanaf vrijdag 27 juli tot en met 6 september 2012 ter inzage ligt.

Inhoud

Het bestemmingsplan voorziet in de juridisch-planologische mogelijkheid voor de bouw van een samenwoonschool. Twee basisscholen en een kinderopvang onder één dak. Tegen het ontwerpbestemmingsplan zijn geen (ontvankelijke) zienswijzen ingediend.

Inzien

U kunt het vastgestelde bestemmingsplan (NL.IMRO.1904.BPswsNigtevechtNTV-VG01) vanaf vrijdag 27 juli 2012 raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en vanaf dezelfde datum gedurende zes weken inzien bij het Omgevingsloket van de gemeente Stichtse Vecht, Endelhovenlaan 1 in Maarssen (maandag t/m vrijdag van 8.30-12.30 uur zonder afspraak en van 12.30-17.00 uur alleen op afspraak (0346-254500)) en Servicepunt Loenen, Molendijk 34 in Loenen aan de Vecht (maandag t/m donderdag van 13.00-16.00 uur).

Reageren

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan vanaf vrijdag 27 juli 2012 gedurende zes weken schriftelijk beroep worden ingesteld. Alleen belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend op het ontwerpbestemmingsplan dan wel belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij daartoe niet in staat zijn geweest, kunnen beroep instellen. Een beroepschrift kunt u onder vermelding van ‘beroepschrift bestemmingsplan Samenwoonschool Nigtevecht’ richten aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerking treden bestemmingsplan

Het vaststellingsbesluit ten behoeve van het bestemmingsplan treedt in werking de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij voor deze datum, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het betreffende onderdeel van het besluit geschorst totdat op het verzoek is beslist. Een verzoek tot voorlopige voorziening richt u aan de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Zowel voor het beroep als het verzoek om voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven.

Naar boven